Salou ja perfila el Cós Blanc més gran de la seva història

Els carrers del centre de Salou van tornar a viure la Festa Major d'hivern amb el seguici com a protagonista. Els actes de cultura popular han tingut més pes que mai en una festivitat condicionada per la pandèmia.

El municipi s'ha hagut de conformar amb una Festa Major concentrada en una sola setmana i tampoc ha pogut gaudir de l'acte més emblemàtic i multitudinari, el Cós Blanc.

Des de l'Ajuntament anuncien que el de l'any que ve serà el Cós Blanc més gran de la història de Salou. Estarà pensat per a 100.000 espectadors, més del triple que l'últim, i disposarà d'una partida pressupostària extraordinària.

Trobada gegants salou 2022

Tot i la readaptació obligada de la Festa Major d'enguany, el consistori ha notat un increment en la participació dels ciutadans i en l'afluència de visitants de fora. Això es va fer pal·les en la 35a Trobada de Gegants, que va aplegar una dotzena de colles que van desfilar fins a la plaça de la Pau on van fer una ballada conjunta.

La Trobada de Bèsties de Foc, amb colles vingudes d'arreu de Catalunya, i l'espectacle pirotècnic als voltants del Teatre Auditori van servir de cloenda de la Festa Major salouenca.