CB Salou - Castelldefels (76-64)

Setena victòria seguida de l'intractable CB Salou (10-4), que ha dominat un dels altres grans favorits per disputar el 'playoff' d'ascens a la LEB Plata. El partit l'hem narrat en directe a TAC12.

El líder CBT i El Olivar tampoc han fallat; això deixa les places de promoció exactament igual que la jornada anterior: CBT, CB Salou i els aragonesos, que podrien arribar a accedir-hi si fossin un dels millors tercers dels subgrups.

El resultat d'avui, això si, frena el Castelldefels que, amb dues jornades pendents per la COVID, depenia d'ell per igualar a la taula amb el CBT. Ara, en canvi, es queda amb un balanç de 9-4 i un compromís menys que salouencs i aragonesos.

La posada en escena dels de Jesús Muñiz ha estat de notable alt gràcies al parcial de 12-2 que ha facilitat enllestir el primer quart amb cinc punts de marge. Els minuts previs al descans, mentrestant, han sigut de contrastos, ja que s'ha passat del 27-29 al 42-29.

L'artífex principal dels registres corals ha estat Artur Alaminos (19 punts i 10 rebots), que ha completat tota una exhibició, especialment durant el tram inicial del duel. Des d'aleshores, el CB Salou, malgrat l'absència del base Adrià Baiget, ha viscut de rendes la resta de la tarda evitant córrer riscos i gestionant les distàncies. 

Marc Mañés ha capitanejat l'atac dels del Baix Llogregat amb 21 punts que no han servit per capgirar el resultat. A banda d'Alaminos, Òscar Ngomo, Gonzalo Baltá i CJ Barksdale també han signat dobles dígits. Els locals han dominat el rebot i el Castelldefels ha mostrat poc encert des del tir exterior. 

Els salouencs no perden des del 14 de novembre i buscaran allargar l'espectacular ratxa diumenge vinent (17.30 hores) a la pista de l'Es Castell menorquí. 

Parcials: 22-17, 28-18, 22-19 i 4-10. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219403