×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

TAC12 emetrà en directe el CB Valls - CB Salou

L'última jornada del 2021 ens regala un altre derbi territorial, ara entre dos equips en ratxa que encadenen cinc i tres victòries, respectivament. Avui hem reunit els tècnics al parquet de joc.

Oriol Pozo i Jesús Muñiz han obert oficialment l'últim clàssic de l'any i que, com sempre, podrà seguir-se en directe a través de la Televisió Pública del Camp de Tarragona, tant per la TDT com per l'streaming del web.

Els vallencs són colíders empatats amb CBT i El Olivar, mentre que els salouencs contemplen la part alta a dos triomfs de distància. Els de l'Alt Camp disposen de marge per a l'error i els del Tarragonès han de guanyar per seguir acostant-se als millors.

Fa gairebé dos anys que no es veuen les cares al Joana Ballart perquè el curs passat van competir en diferents grups. La darrera vegada, el triomf va ser vallenc per 70 a 61. L'últim duel oficial, però, va jugar-se aquesta tardor, a Salou i en Lliga Catalana, també amb victòria dels de l'Alt Camp.

Jesús Sarmiento narrarà un CB Valls - CB Salou amb els comentaris tècnics de l'exentrenador local, Xavier Secall. El derbi el gaudirem dissabte, des de les 18 hores, i suposarà el final de la primera volta de la Lliga EBA.