Notícies 12. Edició migdia. 30/01/2024

Els telèfons mòbils estaran prohibits a infantil i primària a partir del curs que ve. En el cas de l'ESO, els alumnes només el podran fer servir per finalitats pedagògiques. Són les instruccions que el govern ha aprovat avui.

La Diputació de Tarragona traslladarà 300 treballadors del passeig Sant Antoni a l'antic edifici de Caixa Tarragona de la plaça Imperial Tarraco al 2027. L'actual seu només servirà per activitat institucional. La compra i rehabilitació del edifici està pressupostat en 10 milions d'euros.

Altafulla incorporarà una nova taxa al rebut de l'aigua per poder millorar i renovar la xarxa. Es tindran en compte els consums a l'hora d'aplicar-la i pagarà més qui més consumeixi.

Aquest any es detectaran fins a 5.000 nou casos de càncer a les comarques de Tarragona. El més freqüent entre les dones és el de mama i el de pròstata i pulmó entre els homes. Diumenge se celebra el dia mundial contra aquesta malaltia.

Sabrem com serà el carnaval de Montblanc. Avui s'ha presentat el cartell satíric que caricaturitza el pacte de govern a l'ajuntament. Un dels clàssics com és la Xeringa es farà amb menys aigua i serà reciclada.

 

 

Programes més recents a TAC12