Notícies 12. Edició vespre. 29/01/2024

Fomento de Construcciones i Contratas deixarà de gestionar la neteja de la ciutat de Tarragona després de més de 60 anys. Ho farà si no hi ha cap contratemps, l'empresa francesca GBI Paprec, que també va guanyar el concurs de neteja a Salou.

Més de 200 voluntaris se citen a la platja de la Pineda per recollir microplàstics . L'entitat ecologista Good Karma Projects denuncia que és de les zones de tot l'estat on més pèl·lets s'acumulen.

Les Escoles Torroja Miret i Sant Bernat Calvó de Vila-seca es fusionaran en una i oferiran ensenyament fins a secundària. És la solució que Generalitat i Ajuntament han trobat a la pèrdua de línies prevista per als propers anys.

És una de les imatges de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, el guanyador del concurs de menjar calçots que en va ingerir més de 3 kilos. És un dels reclams d'una festa que aplega milers de persones i que consolida  Valls com la capital de la calçotada.

En esports, el Nàstic no passa de l'empat a un al Nou Estadi contra el filial d'Osasuna i desaprofita l'oportunitat de posar-se líder. Avui el club ha presentat el darrer reforç del mercat d'hivern, l'extrem Àlex Mula.

Final d'infart al derbi entre l'Oca Global Salou i l'Ibersol CBT. Els salouencs es van acabar imposant per només un punt de diferència amb una cistella als instants finals d'Isaac Mayo. Marcador final de 71 a 70.

 

 

Programes més recents a TAC12