Notícies 12. Edició migdia. 10/05/2023

Passat l'estiu podria començar a prendre forma el centre de descarbonització de la indústria a Tarragona. ho ha anunciat el conseller de Recerca i Universitats en una visita a l'Institut Català d'Investigació Química. el projecte té de moment una partida de 5 milions d'euros dels pressupostos de la Generalitat.

El corriol camanegre torna a niuar a l'espai protegit dels Muntanyans a Torredembarra. Aquesta espècie d'ocell està en perill d'extinció. L'entitat ecologista GEPEC busca més voluntaris per protegir-lo.

Engega la 25edició de Tarraco Viva amb recreacions que escenifiquen com vivien els tarragonins de l'època. Fins al 21 de maig, s’han programat més de 300 activitats a una trentena d’espais.

Entrarem a l'església de Sant Joan de Valls per on aquesta setmana hi passaran 300 escolars. Cantaran una cantata acompanyats de l'orgue en una iniciativa que vol apropar el rremodelat instrument als més petits.

I sabrem la darrera hora del CBT que viaja avui cap a Menorca on demà a partir de la una del migdia jugarà contra el Socuéllamos el primer partit de la fase d'ascens per jugar la temporada vinent a Leb Plata.

Programes més recents a TAC12