Notícies 12. Edició vespre. 09/05/2023

Unió de Pagesos llença fems davant la Subdelegació a la plaça Imperial Tarraco per protestar contra la gestió de la sequera que estan fent els governs. Consideren que prenen decisions improvisades i reclamen mesures urgents.

Anirem fins al Port de Torredembarra on s'està construint un escull submarí a 34 metres de profunditat. Feia 16 anys que s'anava darrera d'aquesta fita que és pionera.

Rafel Castells serà el vallenc de l'any, un guardó que rebrà en la Nit de Premis que podran veure per TAC12 el 3 de juny. Castells és un dels impulsors de la Gran Festa de la Calçotada i la Firagost, i ha estat durant 30 anys secretari de la Cambra de Comerç de Valls.

Torna el Festival Sota de la Palmera de Tarragona amb una trentena de propostes durant un mes i amb caps de cartell com l'artista Mushkaa, Los Niños de Jesús, i Maria Jaume. Propostes musicals, però també de dansa circ i cinema a partir del 30 de juny.

I en esports, s'obre la porta perquè la Unió Esportiva Valls pugui jugar la temporada vinent a 3a federació perquè els grups seran de 18 equips i no 16 com fins ara. Això implicarà que hi pugui haver més ascensos, més enllà dels primers classificats de grup.

Programes més recents a TAC12