Notícies 12. Edició migdia. 08/03/2022

Màxim històric avui del preu de la llum. És un 900% més cara que ara fa un any. Pujada també històrica en els carburants. Avui paguem la benzina i el gasoil un 40% de mitjana més car que 365 dies enrere. La inflació ens acompanyarà a curt termini.

Els plans d'igualtat a les empreses i la lluita contra la bretxa de gènere centren les reivindicacions dels sindicats en la celebració avui del Dia Internacional de les Dones. Farem un tomb pel territori per posar veu a aquestes demandes.

La Diputació de Tarragona no retirarà de moment la tanca que delimita l'espai de l'antic preventori de la Savinosa per obrir els espais verds a la ciutadania. No ho farà fins que tingui definit el pla d'usos que marcarà què es farà en aquell espai.

La Costa Daurada es promocionarà a través de l'equip femení del Manchester City. És una aposta del sector turístic de casa nostra per captar més turisme britànic, el principal mercat de turistes internacionals.

Valls i TGN Bàsquet competiran en el mateix grup per la permanència a Copa Catalunya. Tots dos equips ja van creuar-se durant l'anterior fase i buscaran una de les dues úniques places de salvació a partir de la setmana vinent.

Programes més recents a TAC12