Notícies 12. Edició vespre. 07/03/2022

L'Ajuntament de Tarragona recorre la decisió del jutge d'arxivar la investigació pel sobrecost de l'aparcament Jaume I de la Part Alta. Va passar dels 4 milions d'euros als 30. La causa està als jutjats des de fa 14 anys.

Els conductors del busos municipals de Tarragona faran 4 dies de vaga aquest mes per denunciar la falta de personal, entre altres qüestions laborals. Ara mateix hi ha un 15% de la plantilla de baixa. Això ja s'està notant en el servei diari.

Torredembarra tornarà a tenir operatiu al maig el principal dipòsit d'aigua que dona servei a la població. S'està treballant per rehabilitar-lo amb unes obres que han costat més de 800.000 euros. Mentrestant, la població s'ha abastit del dipòsit que hi ha just al costat.

Les confraries i germandats de Tarragona comencen els assajos de Setmana Santa amb nou protocol adaptat a la pandèmia. Una normativa que s'espera que es flexibilitzi de cara a la Processó del Sant Enterrament.

Salou i CBT empaten al capdavant de la Lliga EBA amb una victòria de marge respecte al primer equip que podria quedar fora del 'play-off' d'ascens. El triomf del Castelldefels al Serrallo dificulta l'horitzó de tots dos conjunts locals perquè queda encara per disputar-se el derbi territorial a Tarragona.

Programes més recents a TAC12