Notícies 12. 24/11/2021

 Els aparcaments de l'entorn del barri antic de Valls tindran càmeres de vigilància. L'ajuntament ja té el permís del departament d'Interior per instal·lar-les. Amb mesures com aquesta es vol lluitar contra l'augment de la inseguretat que hi ha a la zona per les darreres baralles que hi ha hagut.

Acaben les restriccions d'aigua a l'Espluga de Francolí gràcies a les pluges d'aquests dies. No es descarta aplicar-les de nou si es repeteix la situació. Només quedarà solucionat definitivament amb l'arriba de l'aigua de l'Ebre prevista per a finals del 2023.

El ritme de contagis per coronavirus es triplica al Camp de Tarragona. En una setmana s'ha detectat 600 casos quan a principis de novembre la mitjana era de 200 casos. Hem parlat amb restaurants i gimnasos per saber com s'ho faran per aplicar el passaport covid que justícia ho autoritza.

Tarragona mira cap a Madrid per captar turistes durant tot l'any. Un fet clau, que la distància entre les dues ciutats no arriba a tres hores en tren d'alta velocitat. La nova campanya que s'ha engegat també mira cap al mercat  català.

El Club Gimnàstic preveu un balanç positiu de 25.000 euros aquest exercici. Els dos cursos anteriors van tancar-se amb un resultat negatiu de 10.000 euros si sumem els comptes de cadascuna de les seccions grana. L'entitat reprèn així l'assemblea de socis, que no va celebrar-se el 2020 per culpa de la pandèmia.

Programes més recents a TAC12