Notícies 12. 23/11/2021

A partir de divendres, el passaport covid serà necessari per entrar als restaurants, als gimnasos i a les residències. És la proposta del govern de la Generalitat que ara haurà d'avalar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Decisió que es pren perquè la pandèmia creix i en previsió de l'augment de mobilitat i interacció en dates assenyalades com el pont de desembre i les festes de nadal.

Repassarem les afectacions que ha deixat la pluja i el fort vent que ha caigut durant tota la jornada al Camp de Tarragona i que ha provocat sobretot problemes de trànsit amb carreteres impracticables i arbres caiguts.

La comissaria de la Policia Local de Valls s'aixecarà a l'aparcament de l'Escorxador. El ple de l'ajuntament aprovarà la modificació urbanística necessària per tirar-ho endavant. Allí mateix també hi haurà una zona verda i un espai per a nous habitatges.

Tarragona encetarà el Nadal aquest divendres amb l'encesa de llums. Serà el tret de sortida a les desenes d'actes programats amb retorns esperats com la cavalcada de reis, el parc de nadal i la reformulació del mercadet de la Rambla Nova. Desgranarem el programa.

Acompanyarem els pescadors que competeixen en la Festa del Calamar de Salou. 6 dies en què han d'intentar capturar el màxim nombre d'exemplars possibles, això sí, de la manera tradicional.

El Volei SPiSP tornarà dissabte al pavelló del seu barri després de vuit mesos sense jugar-hi per les obres de remodelació de la coberta i de competir provisionalment a Salou. Il·lusió cooperativista per entrenar i jugar a casa on no perden des de l'octubre del 2020.

Programes més recents a TAC12