Notícies 12. 25/11/2021

El certificat Covid serà obligatori per accedir a l'interior de bars i restaurants a partir d'aquest divendres. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat la decisió del govern. També s'haurà d'ensenyar per entrar als gimnasos, recintes esportius i residències de gent gran.

Salou engega la maquinària per tenir un nou pla d'ordenació urbana en tres anys. La nova ciutat que s'hi contempli seria una realitat al 2030 quan es preveu que la població de la capital de la Costa Daurada arribi als 38.000 habitants, 9 mil més que ara.

La patronal de la petita i mitjana empresa, PIMEC, qualifica de catàstrofe pel Camp de Tarragona si es perd la inversió pel projecte de Hard Rock.

El peatge de l'autopista AP-7 de Torredembarra i Altafulla ja és història. Aquests dies s'està destruint l'estructura que va quedar inoperativa des del passat 1 de setembre quan la via va deixar de ser de pagament.

Creix en un 63% el nombre de menors d'edat que han estat detinguts o denunciats per casos de violència de gènere. Analitzarem les xifres en aquest 25-N, dia internacional contra la violència envers les dones.

L'1 de desembre es posaran a la venda els abonaments pels espectacles de les festes DEcennals de Valls. L'ccés a tots els concerts programats valdrà 85 euros i el ball de gala 60. Desgranarem tots els preus.

Als esports coneixerem dos dels únics vuit atletes que han completat totes les edicions de la Mitja Marató de Tarragona. La cita se celebra diumenge i ha ampliat el termini d'inscripcions fins aquesta matinada.

Programes més recents a TAC12