Notícies 12. 28/08/2020

 

Els alcaldes de Montblanc i l'Espluga de Francolí celebren que l'estat finalment hagi publicat les ajudes per la riuada de l'octubre tot i que insisteixen en què arriba amb molt de retard, gairebé un any després de la catàstrofe que va deixar víctimes mortals i un paisatge desolador a la Conca de Barberà.

Les empreses que es dediquen als banquets de casaments veuen com els han suspès 9 de cada 10 esdeveniments programats. La majoria ha decidit posposar-ho fins l'any vinent. El sector es queixa que les normatives que van aprovant els governs són pocs clares i els deixa indefensos.

Al setembre està previst que entri en funcionament el semàfor que ha de regular el trànsit a la sortida de la urbanització de Cala Romana, a Tarragona. És un punt negre on hi ha hagut accidents mortals i on cada dia desenes de vianants travessen la nacional sense que hi hagi cap pas de vianants.

L'Espluga de Francolí disposarà a finals d’any d’un nou pou per abastir la població amb aigua dels seus propis aqüífers. Podrà cobrir un 10% del consum del municipi i serà un recurs més per combatre els períodes de sequera.

Dilluns sabrem quan comença la Lliga del Nàstic. Prevista a partir del 18 o el 25 d'octubre, els grana prefereixen un grup de 20 equips que no pas dos de vint, una de les alternatives que treballa la Federació.

 

 

Programes més recents a TAC12