Notícies 12. Edició migdia. 31/08/2020

 

El risc de rebrot baixa tímidament durant el cap de setmana al Camp de Tarragona però les xifres mantenen la regió sanitària a la zona vermella de la pandèmia. La taxa de perill de rebrot baixa notablement a Reus, i en menor mesura, a punts com Tarragona.

Ferit lleu un treballador arran d'un incendi a la planta química de Dow que va activar momentàniament el PlaseQCAT dissabte al vespre. D'altra banda, dos treballadors de Covestro han rebut avui l'alta mèdica després d'inhalar gas accidentalment aquest diumenge durant una aturada de la planta d'MDI.

Les fortes pluges de divendres i dissabte no van generar desperfectes greus al territori més enllà de l'acumulació de brutícia, especialment a la part baixa de municipis com Tarragona.

Els il·lustres torrencs Antoni Roig i Marina Torres ja ballen com a nous gegants de la vila. L'estrena coincideix amb l'inici d'una Festa Major de Santa Rosalia marcada per les limitacions sanitàries arran de la pandèmia. El pregó de la periodista Anna Rius i el lliurament de dots van protagonitzar els primeres dies festius a Torredembarra.

Marta Galimany competirà divendres a la Diamond League, la prova atlètica de major nivell del planeta . Ho farà a Brusel·les, amb les millors especialistes de l'actualitat i en una cursa especial en què es buscarà el rècord del món d'una hora en pista.

 

Programes més recents a TAC12