Notícies 12. Edició vespre. 27/08/2020

Inversió de 32 milions d'euros de Repsol al Complex Petroquímic de Tarragona. Posarà en funcionament la primera planta de la península especialitzada en la fabricació de polímers d'alta resistència a l'impacte i que s'utiltiza sobretot en el món dels automòbils.

L'ajuntament dona la llicència per construir 120 apartaments turístics al solar de l'antiga duana, al carrer Barcelona. També hi haurà locals comercials en un recinte que recordarà el vell edifici que es va enderrocar. El pressupost és de 9 milions d'euros.

Altafulla aprova inicialment el projecte de remodelació de la segona fase de les obres al casal de la Violeta que ha de permetre instal·lar cadires mòbils. Només s'hi ha donat llum verda amb els vots de l'equip de govern. L'oposició ha tornat a criticar el retard i el sobrecost.

Un home en mata un altre a Vila-seca aquesta passada matinada. Els mossos investiguen el crim que s'ha produït al domicili de la víctima. Quan els agents han entrat a la casa, l'han trobat morta a terra amb signes de criminalitat. La víctima tenia 31 anys. L'agressor, 38. Es descarta el robatori com a mòbil del crim.

El triatló Challenge Salou d'enguany se cancel·la per culpa de les incerteses de seguretat provocades pel coronavirus. La cita, prevista a finals de setembre, acull habitualment prop d'un miler de participants d'arreu del món.

Programes més recents a TAC12