×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

Notícies 12. Edició migdia. 15/05/2020

L'entrada del Camp de Tarragona a la fase 1 del desconfinament incrementa la mobilitat dins la regió sanitària i dificulta la tasca policial a l'hora de fer complir les restriccions de l'estat d'alarma encara vigent. A les portes del cap de setmana, els esforços de Mossos d'Esquadra se centren en controlar els moviments externs d'aquestes regions sanitàries.

Dilluns reobriran alguns dels monuments romans tancats des de l'inici de l'Estat d'Alarma, com el Passeig Arqueològic, la part superior de l'amfiteatre i el Fòrum de la Colònia. A més a més, també tornarà l'activitat a les Oficines d'Atenció Municipal Ciutadanes de l'Ajuntament de Tarragona, però només s'atendrà amb cita prèvia.

Mentrestant, Constantí tallarà el carrer Major al trànsit per facilitar l'ampliació de terrases. La mesura s'adoptarà a partir d'aquest dissabte i durant els caps de setmana de maig. Comportarà la peatonalització d'un tram del carrer.

Es posa en pràctica a Torredembarra una màquina per desinfectar la sorra de la platja de coronavirus. És un disseny pioner fabricat per una empresa local i en un temps rècord. Aviat podria aplicar-se a la costa catalana i també han generat interès a les Balears i al País Valencià.

La Lliga EBA passarà de dos a tres grups. Així ho ha confirmat la Federació Espanyola de Bàsquet per encabir els ascendits i els equips que no baixaran per la cancel·lació de la present temporada. Una notícia que afecta CBT, Valls i Salou, i que va avançar TAC12 dimarts.

Programes més recents a TAC12