Notícies 12. 14/05/2020

La Universitat Rovira i Virgili calcula que tindrà 6 milions d'euros de pèrdues a causa de la crisi del coronavirus. Els números vermells es deuen a la davallada prevista d'estudiants internacionals per al pròxim curs i també per la despesa en equips de protecció.

Tarragona limitarà la velocitat dels vehicles a 30 quilòmetres per hora en tots les carrers de la ciutat. Amb això l'Ajuntament vol donar preferència pels vianants a la vorera i les bicicletes i patins a la calçada. La proposta s’haurà d’aprovar en el pròxim ple municipal.

El nombre d'ingressats per COVID-19 baixa significativament amb 14 persones menys, en 24 hores. En un dia però en què són més els nous contagis que les persones que es recuperen. El darrer balanç confirma 25 positius i dues defuncions més al Camp de Tarragona.

I atenció perquè si la incidència del coronavirus a Tarragona ha estat poca, també és baixa la immunitat dels tarragonins i tarragonines. Segons les primeres dades de l'estudi de seroprevalença, la demarcació de Tarragona és la cinquena amb menys immunitat a Espanya, només un 1,6% de la població del territori ha generat anticossos contra el virus.

Als esports, connectarem amb Ivan Cuevas, entrenador de futbol tarragoní que dirigeix una acadèmia del Barça a Mèxic, des d'on viu la crisi del coronavirus amb menys restriccions de mobilitat.

Programes més recents a TAC12