Notícies 12.13/05/2020

IQOXE podrà reprendre part de la seva activitat. La Generalitat ha autoritzat l'empresa química a reobrir la planta d’òxid d’etilè i glicols. Es tracta d’una de les plantes que es va veure afectada per l’explosió a l’empresa del passat 14 de gener.

La regió sanitària del Camp de Tarragona ha reduït el nombre d'ingressats als hospitals en dos terços en un mes. Tot i les mesures de desconfinament gradual, els hospitals redueixen la càrrega i la pressió. En parlarem amb el president del Col·legi de Metges de Tarragona.

Mor l'exalcalde i farmacèutic de l'Espluga de Francolí, David Rovira, qui va ser batlle durant 16 anys i fins l'any passat. L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol per la defunció de Rovira als 63 anys.

Avui es compleixen 20 anys de l'obertura del Museu del Port de Tarragona. Un espai pel qual qual cada any passen milers de persones, sobretot escolars, i que tot just ara està immers en un procés de remodelació.

El Volei SPiSP reclama ascendir a Superlliga en contra del que proposa la Federació Espanyola. Els tarragonins consideren que s'han guanyat el dret a pujar com a equip classificat matemàticament per al 'playoff' mentre que, de moment, des de Madrid aposten per premiar només els dos campions de grup.

Programes més recents a TAC12