Notícies 12. 03/01/2020

L'avaria que té sense subministrament d'aigua de l'Ebre 63 municipis i una trentena d'indústries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre estarà reparada diumenge al matí. És el temps que ha establert el Consorci d'Aigües de Tarragona per reparar el trencament de la canonada d'aigua aquesta passada matinada que ha provocat l'avaria més greu dels 30 anys que fa que presten aquest servei. Mentre, els ajuntaments demanen a la població que es faci un ús responsable de l'aigua.

L'atur puja a la demarcació de Tarragona, mentre baixa a la resta de Catalunya i de l'Estat Espanyol. Hi ha gairebé 130 persones més sense feina que fa un any. El sector que continua tenint més persones inscrites a les llistes de l'INEM és el de serveis.Repassarem les dades que ha fet públiques avui el ministeri de Treball.

Entrarem a la nau de la brigada municipal de Tarragona on estan preparant les 17 carrosses que participaran en la cavalcada dels reis Mags d'Orient d'aquest diumenge. Repassarem les principals cavalcades del nostre territori amb especial atenció també a Vila-seca, que la podran veure en directe per TAC12.

I també visitarem la fàbrica de les il·lusions de Valls on treballen frenèticament els ajudants de ses majestats i on encara es pot entregar la carta. S'ha instal·lat a la Cooperativa Agrícola amb les entrades totalment exhaurides.

I farem la prèvia del primer partit de l'any del Nàstic que diumenge visitarà el camp de l'Orihuela, el cuer de la categoria. Sentirem què ha dit en roda de premsa, el tècnic Toni Seligrat, que governa un equip que necessita guanyar sí o sí aquest enfrontament a terres valencianes.

 

 

 

Programes més recents a TAC12