Notícies 12. 02/01/2020

Primer dia laborable avui amb la gratuïtat del tram sud de l'autopista Ap-7 en marxa. Des d'ahir, ja no cal pagar per circular per aquesta autopista des de Salou fins a Alacant perquè s'ha acabat la concessió. La Plataforma 'AP7 gratuïta ja' celebra la notícia però li queden dubtes per exemple com farà a partir d'ara l'estat el manteniment d'aquest tram. També està per veure si caldria la construcció d'un altre carril per absorbir el més que previsible augment de trànsit.

Farem balanç de la sinistralitat registrada durant l'any passat, el 2019, a les carreteres de la demarcació de Tarragona. Han baixat les víctimes mortals en accidents de trànsit, tot i que les comarques tarragonines continuen sent les segones amb més morts. Es concentren sobretot a l'AP-7 i la nacional 340.

Coneixerem l'Ander. És el primer nadó que neix al 2020 a la demarcació de Tarragona. Va néixer a l'Hospital de Santa Tecla quan passaven 12 minuts de les 12 de la nit. L'hem anat a visitar.

L'any per molts comença a l'aigua. Estarem al primer bany de l'any a Torredembarra i a Altafulla. Tot i que el dia va acompanyar, l'aigua estava molt freda. Això, però, no va ser impediment perquè centenars de persones decidissin entrar a any nou amb un bon bany.

Correrem les curses de Sant Silvestre, una manera d'acabar l'any fent esport que s'ha convertit en tradició per moltes persones. Enguany la de Tarragona ha estat l'edició més multitudinària amb 2.200 participants. Hi serem. També a la sant Silvestre de Montblanc.

 

 

 

Programes més recents a TAC12