Notícies 12. 07/01/2020

L'avaria de la canonada del Consorci d'Aigües de Tarragona està resolta ja des de dissabte, però l'aturada en el servei ha posat al descobert una situació de vulnerabilitat en alguns punts si el tall del subministrament s'hagués prolongat. Ha estat un fet excepcional, però ha despertat la preocupació del govern tarragoní que creu que la ciutat ha d'estar més preparada per si es produeixen nous episodis similars.

Després de les festes, les reserves de sang baixen i, per això, aquest divendres arrenca una nova edició de la Marató de Donants de Sant que s’allargarà durant una setmana. Faran falta unes 10.000 donacions per poder atendre assolir els nivells adequats.

Els Gegants Vells Petits de Tarragona s'insta·laran a l'Hospital de Santa Tecla. Acompanyaran els infants que visitin el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de la plaça Verdaguer. Amb aquesta nova casa pels gegants Vells Petits es pretén millorar l’estada dels infants a l’hospital.

I el territori va rebre diumenge la visita de Ses Majestats, els Reis d'Orient, que una vegada més van repartir il·lusió en forma de regals als infants del Camp de Tarragona després de cavalcades pels carrers dels municipis. Una nit màgica de Reis tanca les festes de Nadal.

Als esports, som a l'equador de la temporada i el Nàstic es manté en places de descens a la Tercera Divisió. L'empat al camp de l'Orihuela agreuja la crisi d'un conjunt grana que, o millora durant la segona volta o correrà un risc claríssim de pèrdua de categoria.

 

 

Programes més recents a TAC12