Notícies 12. 27/11/2019

Pau Ricomà, tranquil i optimista, confia que s'aprovaran els pressupostos per al 2020 perquè, assegura, les negociacions amb els grups municipals van per bon camí. L'alcalde de Tarragona ho ha dit aquí a la Televisió Pública del Camp de Tarragona en l'entrevista del Saló de Plens que podran veure aquesta nit després del Notícies 12. A més a més, de la tramitació dels nous comptes municipals, Ricomà també repassa l'actualitat política i situa a mitjà termini alguns projectes rellevants de la ciutat, com per exemple l'ús de la Tabacalera.

Mig milió d'euros és la inversió que farà falta per reparar els danys ocasionats per les esquerdes al barri de Centcelles de Constantí. L'Ajuntament i l'Agència Catalana d'Habitatge tenen ja sobre la taula un pressupost i un calendari aproximat de les intervencions. Ara s'emplacen al gener per signar el conveni i començar la licitació de les actuacions.

La Diputació de Tarragona es compromet a aportar 2 milions d'euros als municipis afectats pels aiguats del passat 22 d'octubre. Ho va anunciar ahir la presidenta de l'ens en la reunió amb els alcaldes i alcaldesses de la Conca de Barberà. La trobada es situa en el marc de l'elaboració del Pla del Mandat 2019-2023.

Pesca i tradició fins dissabte a Salou amb la 45a Festa del Calamar. Una trentena de pescadors surten al mar cada migdia a la recerca de la captura de major mida. Un esdeveniment que dura 6 dies, començant el passat dilluns a dissabte

l CBT-Salou de Lliga EBA es podrà seguir dissabte i en directe a TAC12 a partir de les sis de la tarda. Avui hem aplegat tots dos entrenadors, Berni Álvarez i Jesús Muñiz, poc abans del duel entre el líder invicte i uns salouencs que encadenen dues victòries tot i la plaga de baixes. 

 

Programes més recents a TAC12