Notícies 12. 28/11/2019

Vila-seca aprova un paquet d'inversions d'1,68 milions d'euros per millores en diversos punts del municipi. Una de les zones on més s'actuarà és a la Pineda amb la remodelació del carrer Joaquim Serra per evitar les inundacions en períodes de fortes pluges, serà la segona inversió en poc temps per millorar la xarxa de pluvials. L'Ajuntament també treu a licitació el projecte de museització del celler noucentista, un nou pas endavant en la remodelació d'aquest edifici històric.

Constantí passarà a gestionar directament el servei d'aigües. Prescindeix així del contracte amb Sorea després de 28 anys i municipalitzarà el servei a partir d'aquest any vinent, tot i que derivarà el manteniment de la xarxa a una empresa externa. Amb aquest nou model de gestió, l'Ajuntament preveu un estalvi econòmic i possibles millores en la prestació del servei.

Reconeixement avui a Salou de l'Ajuntament al restaurant Deliranto i al xef Pep Moreno, després de rebre la primera estrella Michellin de la història a la capital de la Costa Daurada. L'alcalde ha estat rebut per l'equip d'aquest projecte gastronòmic inspirat en els contes populars. Les reserves estan creixent per moments.

El Museu Nacional Arquològic de Tarragona espera que es digitalitzin 200 peces per posar-les a disposició de tot el públic a través d'internet. Es tracta d'un projecte de la Generalitat i d'una empresa nord-americana per crear models virtuals en 3D de les peces.

En futbol, parlarem del Nàstic i també de l'espectacular ratxa de la Unió Esportiva Valls a la Primera Catalana. Els de Joan Antoni Pallarès encadenen quatre victòries sense cap gol en contra i han passat de ser els penúltims a situar-se a la part tranquil·la de la taula classificatòria.

 

Programes més recents a TAC12