Notícies 12. 26/11/2019

L'Escola d'adults d'Altafulla no obrirà aquest curs. Definitivament, la decisió arriba després que l'Ajuntament hagi conegut la sanció de 60.000 euros de la Seguretat Social. La denuncia de sis treballadors del centre, que reclamen un acomiadament improcedent que es jutjarà el mes d’abril ha motivat la decisió de l’equip de govern.

Els treballadors de l'àrea de serveis socials de Valls reclamen la seva inclusió indefinida a la plantilla de personal municipal per no haver de dependre dels contractes programa que signa el consistori amb la Generalitat. Ho van reclamar ahir en un ple municipal, per cert, buit de contingut.

L’Ajuntament de Salou comptarà l'any vinent amb un pressupost de 49 milions 300 mil euros, gairebé un 5% més alt que l’any passat. Uns comptes que s'aprovaran demà. Des del govern destaquen l'aposta per millorar els serveis de neteja i de serveis socials.

Constantí redueix els fets delictius un 14% durant el darrer any. Això suposa que es produeix menys d'un incident per dia al municipi, poc més de 300. Des de l'equip de govern fan balanç positiu de les mesures aplicades per frenar la conflictivitat, especialment a zones agràries.

El futbol de Toni Seligrat és compatible amb el full de ruta de Sergi Parés. Així ho va afirmar el director esportiu al programa Dorsal 12 on va afegir, a més, que no hi haurà revolució durant el mercat de ftixatges. Parés apunte  que l'objectiu és encara pujar i considera que Bartolo va ser massa fidel a un sol esquema de joc.

Programes més recents a TAC12