×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Sant Jordi i la Princesa fan escola

És un dia molt esperat. Han assajat els grans actes de la festa, però avui van a cegues. Els més petits segur que els sorprendran amb les seves preguntes. Avui el Sant Jordi i la Princesa, i també el Rei i la Reina de la Setmana Medieval, han visitat les escoles de Montblanc. 

A l'escola Les Muralles els alumnes els han ofert diverses danses, i els han fet preguntes de tota mena. I a la llar d'infants Els Merlets, els més petits han representat un any més la Llegenda de Sant Jordi. Una llegenda on també hi ha un Drac que tenia atemorida la vila.

Després de donar-li tots els animals del poble, van fer un sorteig, que va tocar a la Princesa. I la Princesa, valenta, va anar decidida a matar al Drac. Quan va arribar el cavaller Jordi, van decidir fer-ho junts. I de la sang del drac, en va sortir un roser, i Sant Jordi va donar una rosa a la Princesa.  Uns nens i nenes que, des de petits, viuen la Setmana Medieval. 

I a la llar d'infants del col·legi Mare de Déu de la Serra, els més petits han recreat una taverna i un mercat medieval. Tampoc hi ha faltat el Sant Jordi i la Princesa, i la Rosa. El futur de la Setmana Medieval està més que assegurat.