Som Espluga renova la meitat de la llista electoral

La llista de Som Espluga manté 4 dels 7 actuals regidors a les primeres posicions i renova la resta de candidats. A Josep Maria Vidal, l’acompanyarà, sense canvis, l’actual tinent d’alcalde Aida Morgades, com a número 2.

En canvi, cau el tercer de la llista fa 4 anys, Enric Mercadé que ha dirigit fins ara àrees com Cultura i Comerç. Això fa que Xavier Rosell, responsable dels serveis municipals, salti dues posicions per ocupar el número 3. També segueix la regidora d’Educació, Anna Garcia. Mentrestant, es confirmen les baixes d’Anna March, que ha portat l’àrea econòmica, i de Laura Poblet, regidora de turisme i comunicació.

A partir del número 5 tots els noms són nous a la llista, si bé alguns ja formaven part del grup i havien estat suplents.  El 5è lloc l’ocuparà l’empresari i comunicador David Martí, un dels impulsors del moviment Orgull Espluguí. La sis serà la fisioterapeuta Sara Pere, que participa de l’Associació de Famílies de l’Escola Martí Poch. El partit també incorpora representants del teixit associatiu del poble, com Mar Gili, presidenta dels Grallers, Gegants i Nans; el president de l’ADF, David Sáez.