L'humor i la cultura popular, protagonistes del cap de setmana a Constantí

La Festa Major de Constantí va arrancar oficialment divendres amb el pregó de Xavi Deltell. L'actor i humorista de Ponent va fer esclafir de riure els assistents al carrer Major amb un format poc habitual baixant de l'escenari mesclant-se amb el públic.

Abans del pregó, el seguici de la vila va desfilar pel mateix carrer Major desviant-se finalment fins a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer on van oferir el ball de lluïment i amb la tradicional encesa de la Dragonina d'un pregoner que no li van faltar cames per fugir abans que comencessin a petar els trons.  No hi va faltar cap element del seguici ni tampoc l'acompanyament musical de la Banda de l'Escola Municipal de Música.

Cavi deltell

La Festa Major constantinenca va continuar cremant dissabte amb el correfoc infantil de la mà dels Diablons i escamot de la Dragonina. La celebració va comptar amb colles convidades de Santa Coloma de Gramanet, la Selva del Camp i Perafort.

Diumenge, es va dur a terme el segon passi del ball parlat de Dames i Vells, que amb la seva sàtira àcida no van deixar ningú sense la seva dosi de crítica habitual.

La Festa Major de Constantí arriba al seu punt culminant aquest dimarts amb les celebracions populars i tradicionals del dia de Sant Feliu, tot i que dissabte i diumenge encara hi haurà un parell d'actes de petit format.