×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Unes 600 persones visiten el Campament Reial de Constantí

La Marina ha demanat enguany a Ses Magestats una tovallola, jocs, una cometa i una pissarra. Ella és un dels 600 constantinencs que no s'han volgut perdre l'ocasió de visitar el Campament Reial instal·lat, enguany, al Pavelló Poliesportiu de la vila. La visita s'ha de reservar prèviament i té una durada aproximada d'uns cinc minuts.

Cada grup és bombolla i l'experiència és totalment personalitzada. El circuit té l'entrada i la sortida separada a fi de garantir les mesures preventives contra la COVID. Fins i tot els mateixos patges i patgesses es protegeixen enguany amb dos guants a cada mà.

CRC1

Aquesta és l'alternativa que, com l'any passat, ha trobat el consistori del municipi en substitució de la tradicional cavalcada. I, és que, en aquest magatzem màgic ja està tot a punt per rebre-hi Melcior, Gaspar i Baltasar.

Les famílies visitants, que acaben l'experiència amb una llaminadura per alegrar les festes, veuen amb bons ulls aquesta iniciativa. En total, més de trenta persones han estat treballant en aquest projecte durant els dos últims mesos. Tot plegat per aixecar un espai màgic on els desitjos dels més petits es fan realitat, això sí, si s'han portat bé durant l'any.