Així es va viure el 25-N al Camp de Tarragona

Vila-seca va reforçar el seu compromís amb l'eliminació de la violència de gènere amb un cap de setmana amb diverses activitats amb motiu del 25-N.

Divendres, els membres de la corporació vila-secana van assistir a l'acte institucional a l'Auditori Josep Carreras. Aquest va comptar amb la lectura del manifest per part de joves del municipi i un concert de Judit Neddermann.

L'endemà dissabte, una manifestació unitària contra les violències masclistes va recórrer el centre, des del Castell fins a l'Ajuntament.

La nota cultural la van posar el Casal de la Dona, l'Institut Ramon Barbat i Miracle i Se'ns va l'Olla Teatre, que van dur a terme una acció poètica.

torredembarra 25n

A Torredembarra, el 25-N va tenir un nom propi; el de l'artista Maria Huerga. La manacorina va presentar el seu primer llibre, 'El fill del rei', juntament amb una exposició de la seva obra pictòrica a la Sala Lluís d'Icart de l'Ajuntament. 

Huerga es va refugiar en la pintura i la literatura després d'haver sigut víctima de violència de gènere. L'acte es va iniciar amb la lectura d'un manifest per part de representants dels grups polítics municipals.

El 25-N a Constantí va comptar amb l'artista local Alèxia Pascual, concursant d'Eufòria i que ve d'actuar al Teatre Condal amb "La noche de los muertos vivientes". La cantant i actriu va acompanyar les autoritats locals en la lectura del manifest al carrer major de la vila.