×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

PortAventura inaugura la temporada més llarga de la seva història

PortAventura enceta la temporada més llarga de la història. El parc d'atraccions obrirà, enguany, gairebé 300 dies, un 20% més que l'any passat. Això és perquè ha inaugurat la campanya per Carnaval, uns mesos abans de l'habitual. I no serà pas una temporada qualsevol. Si tot va bé, podria ser de rècord, perquè els seus responsables esperen registrar 5,3 milions de visitants, 200.000 més que l'any passat, el màxim assolit fins ara. Una de les principals novetats és que s'està treballant en eines per reduir el temps d'espera a la cua per pujar a les atraccions i optimitzar, així, l'experiència dels visitants.

Els primers clients que s'apropin al parc es toparan amb un carnaval venecià en plena Costa Daurada, un carnaval que podria atraure unes 70.000 persones en aquest primer tram de temporada. Si el nou reclam té una bona resposta del públic, es repetirà en el futur i es mantindrà aquest calendari ampliat.

S'ESTRENARÀ UNA NOVA ATRACCIÓ

PortAventura vol créixer més enllà del seu recinte i per això continuarà comprant hotels pròxims a les instal·lacions. Per tant, bones previsions de beneficis per al parc que es tradueixen en més llocs de feina.

DDR2PA

Dels més de cinc milions de clients que preveu rebre PortAventura enguany, un milió provindrà de França, mentre que mig milió serà d'origen britànic i irlandès. La intenció dels seus gestors és obrir-se a nous públics internacionals.

En xifres globals, el parc ha superat ja els 40 milions de visitants des que va obrir el 1995.