Un nou aparador per a Tac12: La Xarxa Més

Tac12 disposa, des d'ara, amb una nova finestra per difondre els seus continguts, arreu del món i de forma gratuïta. És la nova plataforma La Xarxa Més de les televisions i ràdios locals de Catalunya. L'estrena es va fer dimarts amb la posada escena del nou univers audiovisual en un acte al Centre d'Arts Digitals de Barcelona. 

Desplegament tecnològic, audiovisual, actuacions culturals i amb la representació de les televisions locals en la presentació, aquest dimarts, de la nova plataforma de continguts de proximitat en català i gratuïts. Res més lluny del que vol ser la La Xarxa Més.

LES GRANS APOSTES DE TAC12

La televisió pública del Camp de Tarragona hi juga un paper important mitjançant les grans apostes de la casa: castells, tradicions i els documentals històrics.

No és casual, per tant, que la Colla Vella dels Xiquets de Valls també fos partícip de la presentació de la plataforma La Xarxa Més. La nova eina s'ha desenvolupat amb el suport dels fons Next Generation i dona accés als continguts de prop de 30 televisions locals i els seus directes, a més de pòdcasts de les ràdios locals. En definitiva, és un nou entorn digital per adaptar-se als nous consums de la televisió, més enllà de les emissions convencionals.