Comença la segona volta electoral de la URV

Maria José Figueras i Josep Pallarès es disputen el càrrec de rector de la URV en una segona volta inèdita a la història de la universitat. Estudiants, docents, investigadors i personal administratiu i de serveis poden votar des d'aquest dimecres i fins divendres.

La candidatura de Maria José Figueras ha aprofitat els tres dies lectius de campanya per tornar a seure amb membres de la comunitat universitària i reavaluar algunes de les línies del programa.

L'actual rectora també explica que el suport que té Josep Pallarès de Mercè Gisbert, que va caure a la primera volta, pot no ser determinant.

URV pallares figueras juny 2022

Pallarès també ha mantingut reunions puntuals durant aquests dies per acabar de prendre el pols a l'electorat i reafirmar el seu programa. El candidat confia que la comunitat universitària torni a fer-li mostrar-li el seu suport i fa una crida perquè els votants millorin la participació de rècord de la primera volta.

Les votacions es realitzen exclusivament de forma electrònica i es tancaran a les 10 del matí de divendres. Just després, es donarà a conèixer el nom de la nova màxima autoritat universitària que disposarà de quatre anys per desplegar el seu programa electoral.