TAC12 emetrà les finals de CB Salou i CBT

Els partits més importants de la temporada de Salou i CBT podran seguir-se aquest cap de setmana i en directe a TAC12. Els salouencs reben la visita del Girona B, mentre que el CBT es desplaça a l'Hospitalet. Es tracta de l'últim pas previ a la fase per pujar a LEB Plata.

La cobertura informativa dels millors equips de bàsquet masculí i femení del territori ha sigut de màxims a la tele tot el curs i ara arriba una traca que, si tenim sort, s'allargarà fins al maig. La doble ració d'EBA la iniciarem dissabte, als volts de les 18 hores i amb l'Hospitalet - CBT, que enfrontarà un dels campions de subgrup davant els de Berni Álvarez, tercers del seu i sense pressió perquè, sobre el paper, no seran els favorits.

Un dia exacte després (diumenge, 18.05 hores), també narrarem el CB Salou - Girona B: dos subcampions que no es coneixen per posar a prova l'experiència del vestidor de la capital de la Costa Daurada i la joventut gironina. Són ja dos caps de setmana consecutius sense competició. Els blaus han jugat un amistós aquests dies i el CB Salou s'ha conformat a mantenir la rutina d'entrenaments. Arriba el moment desitjat pels dos.

Les finals de la Lliga EBA es completaran amb el Barça B - Mataró i el Castelldefels - Alfindén. Els quatre vencedors es repartiran entre les dues seus de la fase d'ascens a LEB Plata, encara per decidir-se i que s'activaran del 12 al 15 de maig.

I un apunt curiós: si els dos representants tarragonins avancen, cadascun d'ells volarà cap a un destí competitiu diferent perquè el sistema classificatori impedirà que es vegin de nou les cares aquest curs.

Amb l'ajut de la Xarxa de Comunicació Local i la narració pròpia diumenge a Salou, tant l'Hospitalet - CBT com el CB Salou - Girona B els explicarem en directe i íntegrament a la tele i a l'streaming de TAC12.