×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La UE Valls podrà jugar

L'existència de tres positius de COVID, un entre la plantilla de jugadors, no evitarà el desplament dels vallencs al camp del Mollerussa i on cercaran la segona ratxa victoriosa de la temporada a Primera Catalana. Un fet que tan sols va succeir en la jornada 2 i 3 quan l'equip dirigit per Manel Cazorla va desfer-se del mateix Mollerussa i el Solsona.

L'anada, doncs, és un bon exemple a seguir per a la UE Valls, animada gràcies al 3-2 de la setmana anterior a casa i contra l'Igualada que la situa sisena amb 21 punts i més a prop de dalt que no pas de la zona perillosa.

Si sumem absències per coronavirus, lesió i sanció, són cinc els efectius amb els quals no podrà disposar el cos tècnic. I més enllà d'això, la incertesa dels darrers dies ha estat un dels grans inconvenients a l'hora de preparar el pròxim compromís. Malgrat tot, les piles dels que hi són arribaran ben carregades.

Els locals sumen un punt menys, però també un partit menys que la UE Valls i no perden des del 9 de gener amb tres victòries consecutives per sortir de la part baixa.

El Mollerussa - UE Valls començarà diumenge a les 17 hores. Els de l'Alt Camp tan sols han guanyat un cop fora de casa i va ser fa gairebé quatre mesos.