×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Pallarès defensa la partida pressupostària per a Hard Rock

La polèmica per la partida de 120 milions que la Generalitat vol destinar al projecte de Hard Rock de cara al 2022 dificulten el vot afirmatiu o l’abstenció de la CUP que donaria llum verda als pressupostos.

En aquest sentit, la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, ha defensat un projecte que, diu, compta amb el suport dels municipis i el sector turístic de la zona. Tanmateix, compren que les cupaires tenen tot el dret a expressar les seves idees al respecte.

Per la seva banda la CUP lamenta l'aposta decidida del Govern per Hard Rock i deixa la decisió final en mans de les assemblees convocades per aquest cap de setmana.  

PUNTS FORTS I FEBLES

jOAN xxiii 12121

Pallarès també ha valorat com a principal punt fort dels pressupostos el focus que posen en l’àmbit sanitari amb inversions com els més de 17 milions d'euros que rebrà el nou Hospital Joan XXIII.

D’altra banda la delegada també ha fet referència al fet que els comptes no incloguin cap partida per a la Ciutat Judicial. En aquest sentit, ha remarcat que la Conselleria de Justícia està estudiant les necessitats i les possibles ubicacions.

Finalment, ha apel·lat a la majoria independentista de la cambra per aprovar uns comptes clau, tenint en compte la conjuntura econòmica i social derivada de la pandèmia.