Diversos actes recorden l'1-O quatre anys després

Aquest divendres es compleixen 4 anys del referèndum d'autodeterminació celebrat l'1 d'octubre del 2017. Per recordar-ho, aquest vespre s'han organitzat diversos actes al territori que no han estat multitudinaris, però justament s'han convocat amb l'esperit de reivindicar la jornada i perquè no caigui en l'oblit. 

A la ciutat de Tarragona, la concentració ha començat des de la plaça de la Font i s'ha desplaçat fins a un dels centres de votació on hi va haver algunes de les càrregues policials més violentes, com és l'Institut Tarragona. Allà una mica més de mig miler de persones han escoltat diversos testimonis de persones que han explicat com van viure el referèndum i els incidents. 

Acte Montblanc

A la Conca de Barberà, desenes de persones s'han trobat a Montblanc aquest divendres al vespre per recordar la jornada del 2017 amb una marxa de torxes i diversos parlaments. Ha començat a les 7 de la tarda i ha tingut un to festiu i, sobretot, reivindicatiu. Han remarcat la unitat política i social que es va viure ara fa quatre anys i s'han sentit proclames com "1 d'octubre, vam votar i vam guanyar".