Retrets creuats al ple d'Altafulla per l'anterior gestió dels comptes

Nou capítol de retrets creuats al ple d'Altafulla entre govern i oposició. La gestió dels comptes municipals de l’anterior mandat va ser el punt de més controvèrsia del ple del mes de novembre, celebrat aquest dilluns. Aquest intercanvi arriba després d'unes declaracions a l’octubre de l’actual govern d’EINA i Junts, que acusaven Alternativa Altafulla d’haver deixat un forat econòmic de 800.000 euros, fruit de la mala gestió dels comptes. I un dels punts assenyalats, eren els diners destinats al Casal La Violeta.

Des d'Alternativa Altafulla, demanaven al ple una rectificació pública. L'alcaldia altafullenca va seguir titllant la despesa del Casal de forat negre, per haver deixat les àrees de Cultura i Festes, diuen, sense pressupost. Ara, però, rebaixen la xifra. 

LES INUNDACIONS

Tot plegat, va passar en una sessió on els veïns del Barri Marítim d’Altafulla van reclamar les mesures a curt termini abans que acabi l'any per evitar les inundacions els dies de pluja intensa. Des de l’Ajuntament, asseguren que segueixen treballant en estudis més econòmics, com a via alternativa a un projecte que té un cost, només de redacció, superior als 100.000 euros i que ara per ara no pot subvencionar l'Agència Catalana de l'Aigua.

El ple també va acordar per unanimitat que la comunitat educativa altafullenca comenci a treballar per regular l'ús del mòbil en escoles i instituts.