Les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla estaran dedicades als bolets

Els bolets agafen el relleu de la garrofa en les Jornades Gastronòmiques que tindran lloc a Altafulla del 10 al 26 de novembre. Vuit restauradors repartits per la zona de costa i el nucli de la vila oferiran plats i menús a preus variables amb els rovellons, camagrocs i companyia al centre.

Tot i tractar-se d'un producte gens característic de territoris de platja com Altafulla, la regidoria de Comerç ha triat el bolet per ser un producte de temporada i típic de Catalunya.

bolets altafulla 2023

El consistori ha fet mans i mànigues per fomentar la participació del teixit gastronòmic d'Altafulla i s'ha aconseguit el compromís de vuit establiments molt coneguts per la poblacióEl regidor de Comerç, Tomàs Serra, agreix la feina dels restauradors que obren fora de la temporada alta.

És la primera vegada que les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla es dediquen als bolets, però, no han vingut per quedar-se. L'Ajuntament té la voluntat de continuar donant protagonisme a altres productes de cara a les futures edicions per tal que la proposta es vagi renovant i sigui més atractiva per a restauradors i clientela.