L'onatge també s'emporta part del passeig d'Altafulla

Altafulla perd platja però també passeig. El temporal ha afectat una de les entrades centrals a la platja, que ha cedit i ha esquerdat part del mur de contenció. Ara Costes i Ajuntament avaluen els danys i les actuacions necessàries per rehabilitar-lo. De fet, ja era una de les zones on l'estat s'havia compromès a intervenir.

No s’hi ha arribat a temps. Costes havia previst una actuació integral per reforçar l’escullera que protegeix el passeig marítim d’Altafulla a la zona de botigues de mar que s’havia d’iniciar una vegada finalitzés l’actual episodi de mar de fons. Precisament, el temporal ha provocat desperfectes en el punt on s’havia d’actuar. Aquesta nit un dels balcons que fan d’entrada a la zona de platja ha cedit i s’ha ensorrat. També han aparegut esquerdes a part del mur de contenció del passeig. Des del consistori es confia que Costes de l’Estat mantingui el compromís de reforçar l’escullera, si bé són conscients que la incidència pot alterar el projecte.

Tècnics de Costes i l’Ajuntament prendran una decisió després d’avaluar els danys. No serà fins a la setmana que ve, quan es preveu que finalitzi l’actual episodi de mar de fons, que es podrà accedir a la platja per actuar sobre els punts afectats.