Costes aportarà més de 10.000 metres cúbics de sorra a la platja d'Altafulla

Tal com ja havia anunciat, el Departament de Costes començarà a fer aportacions de sorra a la platja d'Altafulla en les pròximes setmanes i ho farà amb unes quantitats extraordinàries.

D'aquesta manera, seran entre 10.000 i 15.000 metres cúbics de sorra els que arribaran a les parts més malmeses de la platja altafullenca.

Així es va comprometre l'ens estatal amb el consistori altafullenc en la reunió duta a terme aquest dimecres i en la que des del municipi es va tornar a reclamar que aquesta aportació no tingui les dimensions de les quals s'havien fet en els darrers anys, sinó que sigui molt superior. Això sí, s'haurà d'esperar unes setmanes per motius mediambientals.

ACTUACIONS A LA ZONA DEL CANAL

Mentre aquesta gran aportació no arriba, el consistori continua treballant en petites actuacions al seu abast per millorar l'aspecte de la platja. D'aquesta manera, aquests dies es treballa per recuperar la sorra atrapada al canal de la rasa després dels darrers temporals.

Una actuació que se suma a la feta fa dues setmanes creant un mur amb sacs de sorra per protegir la zona més malmesa, la del restaurant Voramar.