El nou govern d'Altafulla reparteix les competències

L'equip de govern de Montse Castellarnau ja té totes les funcions repartides. L'alcaldessa assumirà les àrees de Seguretat, Serveis Municipals, Personal, Festes i Joventut.

Pel que fa als regidors, el nou cartipàs situa María Luisa Méndez-Vigo, primera tinent d'alcaldia, i Francesc Farré, segon, com els que tindran més responsabilitats.

S'ha volgut recuperar una distribució similar a l'escollida per Alternativa Altafulla quan estava al capdavant de l'Ajuntament.

QUI AGAFA QUÈ?

Méndez-Vigo assumirà les regidories d'Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient, Participació Ciutadana i Polítiques Feministes.

Francesc Farré, Hisenda, Salut, Transparència i Accés a la Informació Pública, Comunicació, Administració Electrònica i Protecció Animal.

mendez vigo farre altafulla maig 2022

Jaume Sánchez serà el tercer tinent d'Alcaldia i dirigirà Comerç i Turisme. Hèctor López Bofill agafarà les regidories de Cultura, Ensenyament i Esports. 

Les carteres de Benestar Social, Gent Gran i Salut recauran en el regidor Xavier Rofes, que, si bé no podrà assumir-les de manera institucional per la seva condició de no adscrit, n'executarà les principals funcions.

Finalment, Natalia Sanz, d'Ara Altafulla, es mantindrà a l'oposició tot i haver donat suport a la moció de censura. D'aquesta manera, es tractarà d'un govern en minoria.

L'Ajuntament descarta un ple extraordinari per donar compte del nou cartipàs, que s'oficialitzarà davant la resta de membres de la corporació en el ple del 30 de maig.