La terrassa del Voramar s'haurà de reformular

La part esfondrada de la Terrassa del restaurant Voramar no podrà reconstruir-se. Així s'ha decidit des de la Direcció General de Costes i s'ha comunicat a la reunió que han mantingut amb el consistori altafullenc. La Llei de Costes impossibilita la reconstrucció a una determinada distància del mar, que varia entre els 100 i 200 metres.

A més a més, la zona malmesa és una servitud de pas i actualment és il·legal una construcció en aquest espai. Des de l'Ajuntament lamenten la situació, però vetllen pel compliment de les lleis vigents.

El restaurant Voramar està al corrent de tot. A hores d'ara, està treballant en un futur projecte de reconstrucció del restaurant. Aquest contempla la consolidació de l'edifici actual per tal que no torni a col·lapsar, i la possibilitat d'ampliar-lo cap a la direcció de Tamarit. Un treball que s'adequa als requeriments de Costes.

El projecte preveu conjugar l'activitat de l'establiment i la integració en l'espai. La intenció dels propietaris és presentar-lo a Costes aquest mateix estiu.