TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Camp de Tarragona

L'encartellada de la campanya electoral, passada per aigua

26 abril 2024
Els partits arrenquen la maquinària per deixar-ho tot en aquesta cursa electoral que acabarà divendres 10 de maig.
Camp de Tarragona

Junts crida a escollir entre Puigdemont o Illa

26 abril 2024
La formació ha començat la campanya contraposant els dos models que, segons ells, han de marcar aquestes eleccions, el de l'expresident i el d'un candidat socialista que, diuen, avantposarà els interessos de partit als de país.
Camp de Tarragona

L'atur retrocedeix a Tarragona durant el primer trimestre

26 abril 2024
Segons l'Enquesta de Població Activa, ha baixat més d'un 9% respecte al tancament del 2023, que va ser més negatiu. Això sí, la comparativa anual no és bona perquè ara hi ha 8.600 persones més sense feina.
Camp de Tarragona

L'economia de Tarragona resisteix els conflictes internacionals

26 abril 2024
Així ho reflecteix l'Informe de Conjuntura Econòmica encarregat per les cambres de comerç. Els experts reclamen una major diversificació de les exportacions amb l'accent en els aspectes tecnològics.
Camp de Tarragona

Denuncien la contractació de professionals no especialitzats

26 abril 2024
Psicòlegs clínics de l’hospital Pere Mata denuncien la contractació de professionals sense la formació sanitària requerida per la llei per exercir aquesta especialitat en centres públics i concertats.
Camp de Tarragona

"Barris amb futur" incidirà a Sant Salvador, però el Barri Antic de Valls en queda fora

26 abril 2024
La prova pilot de la Generalitat ha de posar les bases d'una intervenció integral en zones molt degradades. El barri tarragoní és un dels 20 escollits.
Valls

Comencen els treballs per consolidar l'antiga adoberia del Barri Antic

26 abril 2024
L'actuació està pressupostada en 119.000 euros. Més enllà de la consolidació estructural i conservació de l’edifici catalogat com a bé cultural d’interès local, l'obra contempla també l’enderroc de les estructures adjacents.
L'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga penalitzarà els habitatges buits

26 abril 2024
Es pretén incentivar el lloguer o la venda dels pisos i cases. Realment, al municipi hi ha poca oferta al mercat immobiliari, tot i que s'estima que, com a mínim, hi ha 200 cases buides.
Camp de Tarragona

Junts veu ara amb bons ulls el pla ImpulsDipta

26 abril 2024
El plenari de la Diputació de Tarragona ha aprovat inicialment per unanimitat el pla d'ajuda, que preveu més de 147 milions d'euros per als municipis de la demarcació en els pròxims quatre anys.
Tarragona

Tot a punt per a la Feria d'Abril

26 abril 2024
Com a principal novetat, a la zona d'atraccions de la fira s'ha instal·lat una sínia de 33 metres d'altura.
Tarragona

Els gitanos encara se senten discriminats

26 abril 2024
L'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV ha acollit una jornada de debat sobre la cultura gitana. S'hi han tractat els estereotips i prejudicis que encara, avui dia, s'associen al col·lectiu.
Montblanc

La Setmana Medieval arriba a les escoles

26 abril 2024
Cap de setmana de plena activitat a Montblanc amb desenes d'actes d'una Setmana Medieval que acabarà amb la coronació del rei Pere III. Aquest divendres Sant Jordi i la Princesa han estat interrogats pels més petits.
Tarragona

Tarragona ja sona a Dixie

26 abril 2024
Fins diumenge, una vintena de bandes protagonitzaran mig centenar de concerts i espectacles itinerants en la 29a edició del Festival Dixieland.
Valls

Fenya Rai avança una de les cançons del seu proper disc

26 abril 2024
Presenta el videoclip de "La Ballarusca". És un dels temes del nou disc del conjunt vallenc que sortirà el 30 de maig.
Camp de Tarragona

L'entrevista de l'N12. Carles Navarro, director general de BASF

26 abril 2024
Després d'un any de descens en les vendes, ens preocupem per la situació d'una de les empreses més importants de la química tarragonina. Avaluem el present i, sobretot, el futur de la multinacional a casa nostra.
Tarragona

Al camp del millor local a certificar el play-off

26 abril 2024
El Nàstic visita la Cultural Leonesa diumenge a les 12:00 h. Si el conjunt de Dani Vidal suma els tres punts, serà virtualment equip de promoció d'ascens. Els lleonesos no perden al seu camp des del 17 de setembre.
Tarragona

El Juvenil 'A' del Nàstic, a un pas de tornar a Divisió d'Honor

26 abril 2024
Els grana en tindrien prou amb un empat davant el Sabadell 'B'. El partit es disputarà dissabte a les 12:45 h a la nova Ciutat Esportiva de l'Anella Mediterrània. Parlem amb els tècnics de l'equip.

Instagram tacdotze

Valls

La UE Valls visita el camp del segon amb moltes baixes

26 abril 2024
Diumenge a les 12:30 h, Sabadell B - UE Valls. El conjunt de Manel Cazorla viatja sense Sergi Folch ni el porter Jose. Tampoc hi serà Ramon Nicolau. El Sabadell vol continuar en…
Tarragona

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau comença la fase d'ascens amb derrota

26 abril 2024
Voleibol SPiSP 2 - 3 Textil Santanderina. Els de Vlado Stevovski han estat a punt de sorprendre un dels favorits. Tot i la derrota, els cooperativistes encara poden passar a…
Tarragona

El govern socialista haurà de picar pedra per aprovar el nou POUM

25 abril 2024
Junts s'hi posa de cara; Esquerra, de costat; i el PP, de moment, d'esquena. El principal focus del debat és a Llevant, amb la Budellera i Mas d'en Sorder.
Montblanc

El nou CAP de Montblanc es construirà, finalment, a la Batedora

25 abril 2024
El govern municipal descarta l'ampliació de l'actual equipament que havia proposat i, com planteja Salut, es torna a la idea de construir un equipament nou a la zona de la…
Torredembarra

Clam unitari per reclamar una quarta escola a Torredembarra

25 abril 2024
Tots els grups polítics torrencs s'uneixen per promoure i aprovar una moció en què es reclama al Departament d'Educació la necessitat d'aquest nou centre. Creuen que les escoles…
Altafulla

La Violeta s'obre més al territori i als talents emergents amb Kike Colmenar al timó

25 abril 2024
L'Ajuntament d'Altafulla destinarà 40.000 euros a la programació i 30.000 a millorar la il·luminació i el so, fet que evitarà haver de llogar equips externs.
Camp de Tarragona

Aquest 1 de maig defensaran treballar menys hores i cobrar més

25 abril 2024
Els dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO, asseguren que és viable i que cal millorar la qualitat de vida dels treballadors. També defensen la plena ocupació al Camp de Tarragona…
L'Espluga de Francolí

Els Mossos celebren el Dia de les Esquadres a l'Espluga

25 abril 2024
Un miler de persones han omplert el Teatre del Casal aquest dijous al migdia. En l'acte, s'han felicitat agents per la seva trajectòria o per actuacions meritòries. En concret,…