El Club Hoquei Vila-seca equilibra la plantilla per créixer a la Nacional Catalana

A finals de setembre l'equip obrirà el segon capítol seguit a la màxima divisió de l'especialitat a casa nostra. Amb pocs canvis, però útils, a fi de compensar el bloc, el desig és patir menys que mesos enrere.

TAC12 va explicar en directe una final per la permanència que va aferrar el CH Vila-seca al sostre de l'hoquei català. Malgrat els bons números, el polèmic sistema competitiu va provocar que es jugués la temporada contra un filial reforçat per jugadors d'OK Lliga.

I les regles no han canviat, així que la tasca primordial de Ricard Notario serà evitar el risc. Diversos jugadors encara no s'han incorporat a la feina. Un d'ells és Oriol Borràs, que despenja els patins i torna a Vila-seca com a principal cara nova, acompanyat per Jaume Pàmies del Ploms, pel júnior Gerard Montes i pel porter Eric Soriano, provinent del Kronemberg alemany, Remarcable també, però, l'adéu de Xavi Diez, que ha fitxat per l'HC Valls.

Hi haurà dues fases per compondre la Lliga de dalt i la de baix. I es mantindran les temudes eliminatòries de repesca que castigaran amb una final directa de salvació tot aquell que falli. Queda lluny per saber a què jugarà el CH Vila-seca.

La Nacional de l'hoquei s'obrirà el 14 de setembre i a casa contra el Sant Just.