La Pineda estrenarà el pessebre de sorra divendres

No serà fins aquest divendres que els vuit escultors que hi treballen culminaran el monument de sorra temporal que lluirà a La Pineda durant tot el Nadal. Serà llavors quan es descobrirà el secret més ben guardat d’aquest pessebre de sorra: la seva temàtica, que canvia cada any. És un dels atractius d’una obra única que destaca també per les seves dimensions i que cada any atrau milers de curiosos a la Pineda.

Després de tres dies treballant per compactar les 400 tones de sorra, que des de fa una vintena d’anys, es recicla anualment, els escultors se’n passaran fins a sis donant forma al pessebre. Són escultors catalans, però també internacionals que ja han participat de la iniciativa en edicions anteriors. Portugal, Txèquia o Dinamarca són alguns dels llocs de procedència dels artistes.

El pessebre de sorra es podrà visitar fins al 7 de gener. Per dinamitzar l’espai l’Ajuntament també hi ha programat diverses activitats familiars, tallers i actes culturals durant les festes, entre elles, un concert de la coral Nova Unió.