La Pineda viu el primer esclat festiu

El passeig marítim de La Pineda va viure el tret de sortida de la Festa Major d'estiu de Vila-seca amb la mostra de cultura tradicional. Els Trabucaires del Comú van arrencar la jornada fent retronar el parc del Pinar del Perruquet on es va aplegar un bon nombre d'assistents. 

A continuació, va ser el torn per als gegants Ton i Pineda, el Cavall Alat i les danses catalanes de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina. Tot plegat, amenitzat per la música dels grallers del municipi i la xaranga Band Tocats.

Festa major vila sec 2023

La mostra de cultura tradicional va acabar amb una cercavila fins a la zona de l'estany del passeig Pau Casals. El seguici vila-secà tornarà a sortir al carrer de cara al diumenge que ve, quan se celebrarà la tradicional cercavila al nucli històric de la ciutat.

I és que encara li queda molta pólvora a la Festa Major d'estiu de Vila-seca, ja que s'allargarà fins al 3 d'agost amb més de cinquanta actes, entre els quals destaca el concert de Buhos de divendres, la diada castellera de dissabte amb la Vella i els Xiquets de Tarragona com a colles convidades o la clàssica cursa d'obstacles en família, també el dissabte.