La Canaleta de Vila-seca deixa els cotxes a casa

L’escola La Canaleta de Vila-seca ha celebrat el dia sense vehicles contaminants. La iniciativa impulsada pels alumnes de tercer ha convidat a la comunitat educativa del centre a anar amb bici, patinet o qualsevol altre vehicle que no produeixi contaminació. Calculen que més de 260 alumnes, mestres i monitors han respost a la crida.

Tot plegat, amb l'objectiu  d'aportar el seu granet de sorra als Objectius de Desenvolupament Sostenible. De passada, han practicat les seves aptituds periodístiques per a l’assignatura de Castellà fent una crònica de l’impacte que ha tingut la proposta en la menor presència de cotxes al pàrquing del centre educatiu. 

Canaleta dia sense cotxes

L'objectiu de tenir un impacte més enllà de l'aula ha tingut resultat, ja que les escoles Mestral i Cal·lípolis s’han sumat a la iniciativa. Els mateixos alumnes de La Canaleta han estat els encarregats de fer la difusió de la proposta.

La voluntat de l’escola és que el dia sense vehicles contaminants tingui continuïtat i que, a poc a poc, les famílies i infants s’acostumin a deixar el cotxe a casa. És per això que des de La Canaleta es demana a l’Ajuntament que s’instal·li un aparcament per a bicicletes a l’entrada del col·legi.