Vila-seca reobre el Celler com a nou centre de referència cultural

L'aposta de Vila-seca per l'àmbit cultural del municipi dona amb l'obertura al públic de la remodelació del celler noucentista el pas definitiu per la seva consolidació.

Després de 20 mesos d'obres i una inversió de vuit milions d'euros, dos dels quals provinents de fons europeus, la principal sala del nou equipament ja llueix en tota la seva esplendor.

ESPAI TOTALMENT FUNCIONAL

Un espai central que té com a principal punt fort la seva funcionalitat i adaptació a qualsevol esdeveniment que s'hi vulgui dur a terme. Així, les 380 butaques de la tribuna poden veure ampliat el seu aforament fins a més 500 o desaparèixer per complet per a deixar un espai de pista on cabrien prop d'un miler. Una adaptació que també té un escenari ampliable en funció de les necessitats.

Tot per a complir l'objectiu de què l'espai esdevingui un centre social i cultural que culmini el triangle que formarà juntament amb el Castell i l'Auditori del municipi.

APOSTA PER LA MUSEÏTZACIÓ

Però no acaba aquí la funció del nou espai, que pivotarà també amb el sector turístic. És aquí on s'emmarca la museïtzació de la resta de l'equipament per a posar en valor una de les anomenades catedrals del vi de les nostres comarques.

Dues grans sales equipades amb la darrera tecnologia multimèdia conjugaran el present, però sobretot el passat de l'espai.

PORTES OBERTES

A partir d'aquest dissabte i fins al dia 15 de maig es podrà visitar el nou espai en les jornades de portes obertes programades per als caps de setmana i els dies de Setmana Santa amb reserva prèvia.

Serà el preludi d'una programació basada en un inici en el públic familiar gràcies al cicle El Petit Celler.