CH Vila-seca - SHUM B (3-4)

Els de Juanjo Matilla perden a casa contra el cuer en l'inici de la segona volta i es compliquen la classificació per a la repesca d'ascens a l'OK Plata. Queden tres partits i igualen a la taula amb l'objectiu, la quarta plaça del Voltregà B. El tercer, en canvi, s'escapa ja a quatre punts. Es tracta del filial del Reus Deportiu, pròxim rival d'un CH Vila-seca que jugarà a domicili la setmana vinent (dijous, 21.30 hores). 

David París i Pol Pàmies han signat un inici perfecte per als del Tarragonès, 2-0 i amb el duel de cara contra un jove oponent amb peu i mig al play-out per continuar a Nacional Catalana. Abans del descans, però, David Roch ha retallat distàncies obren la llauna local (2-1). 

Ha estat l'inici del final per al CH Vila-seca, ja que del 2-0 s'ha passat al 2-4 arran de les tres dianes posteriors d'Eloi Roura. Desconnexions puntuals han permés que el SHUM s'hagi aixecat per acabar imposant-se a domicili. El gol de Fede Bocchi, baixa la jornada anterior, només ha servit per maquillar el marcador.