El CH Vila-seca s'estrena a la lligueta de sempre

Tret de sortida de la fase per la permanència a Nacional Catalana. Habitual epr als grocs, és el segon capítol del curs amb vuit jornades: anada i tornada contra els quatre rivals amb qui no va enfrontar-se l'anterior fase.

Els punts que s'acumulen dels resultats davant els quatre altres oponents col·loquen els grocs en una posició òptima: tercers amb 11 i amb quatre d'avantatge respecte a la zona de 'playout' definitiu.

Els quatre de davant accedeixen a la repesca en l'última oportunitat de reenganxar-se a la lluita per ascendir a OK Plata.

Els del Tarragonès són "fidels" a aquest tram competitiu des que van pujar a Nacional fa prop de mitja dècada. Guanyant els duels com a local podria ser suficient per saltar el tall, però no especularan amb a domicili, on debutaran contra el Shum B.

A banda del d'aquest cap de setmana hi ha dos filials més, els del Reus Deportiu i el Voltregà. El CH Vila-seca, mentrestant, va convèncer les últimes setmanes i malgrat la greu lesió de l'efectiu més desequilibrant, Esteve Pujals. Sense informació del Shum B, tot allò que es rasqui fora de casa serà petroli de cara a possibles ensurts futurs.

El SHUM B - CH Vila-seca es jugarà diumenge a les 16.05 hores i la lligueta de salvació finalitzarà el 9 d'abril.